Menu

Menu

Ben jij op zoek naar het menu van restaurant Fiasko Aubel? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Op deze pagina zullen we namelijk naast het menu nog kort stilstaan bij onze specialiteiten zodat je een goed beeld hebt van de gerechten die wij aanbieden. Hierdoor weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet en dat je iets zult bestellen dat volledig voldoet aan jouw verwachtingen. Staat jouw gerecht er niet tussen? Wees dan niet getreurd, want onze specialisten in de keuken kunnen letterlijk alles maken. Om deze reden is het goed om hierover in gesprek te gaan met de koks zodat je zeker weet dat je een heerlijke maaltijd zult bestellen. Of je het nu komt opeten of komt afhalen wij weten zeker dat we een passend gerecht hebben. Bel ons gerust of stuur een mail naar de mogelijkheden. Hierdoor weet je direct binnen no-time wat de mogelijkheden zijn en dat is natuurlijk wel zo fijn.

Een heerlijke biefstuk

Als je op zoek bent naar een heerlijk hoofdgerecht is het zeker aan te raden om te kiezen voor de biefstuk van restaurant Fiasko Aubel. Hierbij krijg je een heerlijk mals stukje biefstuk dat teven s is voorzien van jus. Hierdoor kun jij het heerlijk stukje vlees opeten, maar daarnaast is het ook nog mogelijk om het brood te deppen in het jus waardoor je nog lekkerder kunt eten end at is natuurlijk precies wat je wilt bereiken. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op en kom achter de vele voordelen die gepaard baan bij het eten van een heerlijke biefstuk.

Het bestellen van tapas

Een van de meest verkochte gerechten in ons assortiment zijn tapas. Als je namelijk besluit om tapas te bestellen kun je deze in elke gelegenheid eten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan blokjes kaas, maar ook zeker aan worst en ham. Tapas zijn kleine gerechten die als zeer lekker worden beschouwen. Ga jij bijvoorbeeld langs bij je schoonfamilie en wil jij een goede indruk achterlaten? Dan is het zeker aan te raden om een tapasplankje mee te nemen. Hierdoor weet je zeker dat je punten zult gaan scoren bij je schoonmoeder en dat is natuurlijk altijd fijn. Wil jij nog een stapje extra doen? Dan is het aan te raden om nog eens een wijntje mee te nemen. Hierdoor zul je helemaal het respect krijgen die je wilt en dat is natuurlijk wel zo prettig.

MEER TE WETEN KOMEN

Over ons

Reserveren

Recensies